Passejar entre ametllers florits, bona companyia i els vins de Vinya els Vilars, l’èxit estava assegurat

Un any més, el celler Vinya els Vilars va participar amb els seus vins al vermut de “fi de festa” de la “Caminata cultural entre ametllers” d'Arbeca
7 març, 2023
 

La terra comença a despertar de la seva letargia després del llarg hivern i, mica en mica, els nostres camps comencen a agafar color i, en especial els nostres ametllers que en plena floració es presenten esplèndids en aquest moment de l’any i són una fantàstica escusa per recórrer el nostre territori i gaudir-ne de la natura.

Així ho van fer totes les persones que diumenge passat es van donar cita a Arbeca per gaudir d’una nova caminada entre ametllers florits. Una iniciativa, en aquest cas promoguda pel Consell Comarcal de les Garrigues i el mateix Ajuntament d’Arbeca, amb l’objectiu de donar a conèixer, d’una manera amable i respectuosa amb l’entorn, i posar en valor els atractius agrícoles, naturals i paisatgístics del nostre entorn.

Passejar entre ametllers florits i gaudir d’una copa de vi de Vinya els Vilars, es pot demanar alguna cosa més?

Una caminada fantàstica pel terme municipal d’Arbeca que, com l’any passat, va finalitzar amb una sessió de ioga i un vermut entre ametllers florits, amb els vins de Vinya els Vilars com un dels seus protagonistes, entre altres productes de proximitat.

Sens dubte, un plaer gaudir d’aquesta iniciativa tan vital i enriquidora. Veure el territori en tota la seva esplendor i compartir bons moments i els nostres vins amb tantes persones és una experiència que ens omple de joia. Gràcies a totes les persones que us vau sumar a aquesta iniciativa

Sense cap dubte la primavera és una fantàstica estació per descobrir el nostre estimat territori i incloure una visita al nostre celler sempre és una bona opció per arrodonir un gran pla.

 

Visites al celler

Podeu adquirir tots els nostres productes a la nostra botiga online

 

Vinya els Vilars, vins fets amb passió i estima