Vinya els Vilars amb la caminada “Ametllers Florits” Arbeca 2023

El diumenge 5 de març muntarem la paradeta amb els nostres vins amb motiu de la celebració de la caminada "Ametllers Florits" Arbeca 2023
16 febrer, 2023

El diumenge 5 de març es durà a terme la caminada  “Ametllers Florits Arbeca 2023” , duta a terme en el marc de les caminades culturals a les Garrigues. Unes rutes, promogudes des del Consell Esportiu de les Garrigues, juntament amb el Centre d’Estudis de les Garrigues i amb la col·laboració del Consell Comarcal de les Garrigues i l’Ajuntament d’Arbeca (en aquesta caminada en concret) amb l’objectiu de dinamitzar i donar a conèixer els racons més emblemàtics de la comarca promovent la pràctica d’activitat física lligada amb la vesant cultural, tot descobrint les peculiaritats culturals i històriques de cada població de la comarca. En aquesta ocasió, a més de gaudir de la natura, de l’exuberant bellesa dels ametllers florits… es podrà visitar el Molí de l’Ambò i la Codolla del Queralt

Sens dubte, de nou ens trobem davant d’un fantàstic matí que començarà amb una ruta a peu, de poc més de 10 quilòmetres sense gaire dificultat, tret de la pròpia distància, que transita pel terme municipal d’Arbeca. El tret de sortida de la caminada es donarà a les 09.00 del matí; no obstant això, des de les 08.30 es podran verificar les inscripcions i recollir els 3 tiquets per al vermut que tindrà lloc en finalitzar la caminada.

Les inscripcions a aquesta caminada dels “Ametllers Florits” té un cost de 10€. El matí serà d’allò més complert, ja que després de la caminada els participants podran gaudir d’una sessió de ioga per refermar, encara més, la seva connexió amb el territori i, tot seguit, gaudir d’un vermut amb especial protagonimes per als  productes de proximitat, on no faltaran els vins de Vinya els Vilars de la Denominació d’Origen Costers del Segre

Salut i bona caminada i una bona copeta de vi per compartir i celebrar els bons moments viscuts

 

NOTA: En primera instància l’activitat s’havia programat per al diumenge 26 de febrer , però degut a que s’ha retardat la floració dels ametllers l’activitat s’ha reprogramat per al diumenge 5 de març