Vinya els Vilars viu un intens cap de setmana d’enoturisme en autocaravana

L’àrea d’autocaravanes del celler Vinya els Vilars ha esdevingut el punt de trobada de prop de vo autocaravanes i més de 150 persones per participar d’una fantàstica proposta turística, lúdica, cultural i enogastronòmica impulsada per Isma Magen, un amant del turisme en aquest tipus de vehicles.
6 febrer, 2023

El degoteig d’autocaravanes durant tot el divendres va posar el punt de partida d’un cap de setmana molt especial a Vinya els Vilars amb motiu de la celebració d’una gran trobada d’amants del turisme en autocaravana. Una iniciativa impulsada per Isma Magen, que va congregar prop de 40 autocaravanes, arribades, fonamentalment, d’Andorra, Catalunya i la resta de l’Estat i unes 150 persones, majoritàriament famílies.

Aquesta no era la primera gran trobada d’autocaravanes en donar-se cita al celler i, al igual que les altres, cal significar l’a correcta organització per part dels promotors de la trobada i la gran correcció i respecte de tothom que va participar. Tothom va gaudir d’un complet programa d’activitats pensat amb l’objectiu, com va destacar el seu promotor, d’ajudar a donar a conèixer i dinamitzar el territori objecte de la trobada sota uns paràmetres de respecte a l’entorn i foment dels actius comercials, turístics, patrimonials, etc de lloc on es realitza.

En el decurs d’aquestes trobades,  sempre es prepara alguna activitat “especial”; en aquesta ocasió una “singular” edició del concurs masterchef, que va esdevenir tot un èxit i que va servir per descobrir alguns/es crack dels fogons. A més, durant tot el cap de setmana es van programar diferents activitats per conèixer el territori, sortides en bicicleta, activitats per a la canalla, projeccions de cinema i animació, visita al celler i tast de vins, etc.

Sens dubte, des de Vinya els Vilars valorem molt positivament d’aquesta trobada d’autocaravanistes, on va regnar el bon ambient, la companyonia i el respecte a l’entorn. Una fantàstica manera de practicar l’enoturisme i donar a conèixer el nostre territori, patrimoni i els productes locals a un gran nombre de persones, que van marxar encantats de la seva visita a les nostres contrades, i amb ganes de tornar a repetir la visita.

Vinya els Vilars és un dels pioners a la comarca de les Garrigues en comptar amb un pàrquing per autocaravanes, que ofereix, amb tot els serveis bàsics per aquest tipus de vehicles turístics, de manera gratuïta.

Video notícia de la jornada a càrrec de Les Borges TV