Febrer i març, uns mesos especialment intensos per a la comercialització internacional dels nostres vins

El mes de febrer va començar amb la nostra participació a la BWW, una fira cada vegada més consolida i que ens va permetre fer interessants contactes. Al març, un any més acudirem puntuals a la cita amb Prowein
17 febrer, 2023

Els mesos de febrer i març s’han convertit, en aquests darrers temps, en un moment de l’any especialment dedicat a la comercialització dels nostres vins, tant a nivell estatal com, especialment, a nivell internacional amb motiu de la presència dels vins de la celler Vinya els Vilars a diferents fires de caràcter internacional i grans referents per al mercat del vi a Europa.

Sense cap mena de dubte, tres fires que es converteixen en uns fantàstics aparadors per poder donar a conèixer els nostres vins, així com a l’hora d’establir nous contactes i, com sempre, aprendre coses noves sobre el món del vi i la seva comercialització.

Com en ocasions anteriors, a l’hora d’acudir a aquestes prestigioses fires del món de vi acudim acompanyades i assessorades per la nostra experta en comerç exterior Cecilia Puebla de Spanihs Boutique Wines

 

Vinya els Vilars, passió pel vi