Vinya els Vilars acollirà una trobada internacional d’autocaravanistes

Aquest cap de setmana el pàrquing d'autocaravanes del celler Vinya els Vilars d'Arbeca s'omplirà de gom a gom amb aquest vehicles turístics amb motiu de la celebració d'una trobada a nivell europeu d’autocaravanistes, que aplegarà unes 50 autocaravanes i més de 200 persones.
2 febrer, 2023

Un intens cap de setmana de germanor amb un programa farcit d’activitats que començarà el divendres amb la benvinguda als participants a la trobada. Per al dissabte, estan programades diferents activitats per conèixer el territori, sortides en bicicleta, activitats per a la canalla, una “particular” edició del concurs mastercheff, projeccions de cinema i animació durant tota la jornada.

Per al diumenge està previst, entre altres activitats, la realització d’una visita a les instal·lacions de Vinya els Vilars, així com un tast del vins del nostres celler, membre de la DO Costers del Segre.

Cal recordar que Vinya els Vilars va ser un dels pioners a la comarca de les Garrigues a l’hora de comptar amb un espai específic per aquests tipus de vehicles turístics. Una aposta de Antonio Aldomà i Maria José Pérez, propietaris d’aquest celler, pensada per fomentar l’enoturisme i les visites al celler i ajudar a la dinamització turística d’Arbeca i el conjunt de la comarca. Vinya els Vilars ofereix aquest espai als autocaravanistes i les seves autocaravanes, dotat amb tots els serveis bàsics, de manera gratuïta.