Vinya els Vilars a la BCN Wine Week

Del 6 al 8 de febrer una representació del celler Vinya els Vilars d’Arbeca es desplaçarà fins al recinte firal de Montjuïc a Barcelona per donar a conèixer i comercialitzar els seus vins en la tercera edició del BWW, la primera gran fira europea del vi de l’any. Estand D137 Spanish Boutique Wines i Estand C520 DO Costers del Segre
1 febrer, 2023

Els vins de Vinya els Vilars estaran presents un any més en la Barcelona Wine Week que es durà a terme del 6 al 8 de febrer a la capital catalana amb la participació de més de 1.800 compradors, tant de caràcter estatal com internacional.

Sens dubte, una gran oportunitat per aquest celler de la DO Costers del Segre, dirigit per Antoni Aldomà i Maria José Pérez, de contactar amb nous clients i rebre i mostrar les novetats als clients habituals en una de les fires més destacades de totes les celebrades a nivell estatal el decurs de l’any i que reunirà una mostra de la principal oferta de vins dels diferents cellers de Catalunya i el conjunt d’Espanya, un total 828 cellers, 84 més que el 2022. Tots els cellers estaran agrupats d’acord a les seus denominacions d’origen. Un certamen que inclourà més de 40 activitat paral·leles, així com un gran nombre de tastos de vins.

Vinya els Vilars participarà en aquesta fira sota el paraigua de la DO Costers del Segre juntament amb altres 15 cellers lleidatanes a l’estand C520 i també  a l’estand D-137 Boutique Wines, amb la col·laboració de Cecilia Puebla, de Boutique Wines, encarregada del comerç exterior dels nostres vins.