El mercat centreamericà, un dels objectius de Vinya els Vilars

Una representació del celler Vinya els Vilars d’Arbeca ha participat aquesta setmana en un nova edició del Internationat Wine Congress Meeting celebrat a la Llotja de Lleida del 23 al 26 de febrer.
26 gener, 2023

Per primera vegada,  Vinya el Vilars, de la DO Costers del Segre ha participat en aquest esdeveniment pensat per ajudar a la promoció dels vins catalans i espanyols als mercats internacionals; en aquesta ocasió amb Panamà, República Dominicana i Costa Rica com a països invitats, un mercat amb força potencial i d’interès per als responsables del, que han valorat positivament aquesta experiència.

Durant dos dies, tant Maria José Pérez, codirectora de Vinya els Vilars, amb Antonio Aldomà, i Cecilia Puebla, responsable del comerç exteriors dels vins d’aquest celler adherit a la DO Costers del Segre, han presentat el seu producte i realitzat contactes d’interès amb un bon nombre de comercialitzadors d’aquests països centreamericans.

L’International Wine Business Meetings és un esdeveniment organitzat per la Cambra de Comerç de Lleida que va tenir lloc per primera vegada l’any 2012.

Des d’aleshores, dues delegacions internacionals visiten Lleida cada any amb l’objectiu de descobrir nous cellers amb què complementar els seus porfolis.

L’esdeveniment està compost per dos tipus d’activitats: reunions i tasts de vins individuals amb els compradors, i visites als cellers i vinyes.

Fins al moment més de 215 cellers de totes les regions espanyoles i més de 115 importadors de països com els Estats Units, Canadà, Japó, Rússia, Hong Kong o Corea del Sud han participat en anteriors edicions d’aquest esdeveniment.