El dissabte 17 acomiadarem amb un concert de Joseba Gotzon la seva exposició “El Ferro i la Veu”

La sala de barriques del celler Vinya els Vilars va acollir el passat 22 de novembre la presentació d’aquesta exposició que romandrà oberta al públic fins al 17 de novembre i que acomiadarem amb un concert “maridat” amb vi de Vinya els Vilars, a càrrec d’aquest cantautor i escultor de Portugalete.
30 novembre, 2022

Des de fa uns anys, la sala de barriques del nostre celler ha esdevingut un espai obert a les obres pictòriques i escultòriques de diferents artistes, majoritàriament vinculats amb la comarca de les garrigues. No obstant això, el passat 22 de novembre vam “trencar” fronteres per rebre i presentar al nostre celler l’obra d’un artista multidisciplinari, Joseba Gotzon, més conegut per la seva faceta de cantautor, però que des de 2018 ha combinat la seva passió per la música amb l’escultura, que d’una manera molt directa també vincula amb la música.

 

Com sempre, agrair la presència dels molts amics i amigues que es van donar cita al nostre celler per compartir amb nosaltres la presentació de l’exposició d’aquest artista basc nascut a Portugalete. Una exposició “El Ferro i la Veu” (“Burdina eta Abosta”) formada per tot un seguit d’escultures que reuneixen dues col·leccions Zortzi i Tubo, relacionades amb el “Otxote” basc.

Més informació exposició

Sens dubte una gran vetllada on, a més de compartir una bona estona amb Joseba i les seves peces escultòriques vam tenir l’oportunitat de tastar els vins de Vinya els Vilars, en aquests maridatges tan especials d’art i vi.

Concert de comiat el dissabte 17 de novembre a les 19.30

L’exposició “Burdiña eta abotsa” (El ferro i la veu), un projecte iniciat per aquest artista al 2018 romandrà oberta al públic a la nostra sala de barriques fins al dissabte 17 de novembre, moment en que procedirem a la clausura de la mateixa amb un concert de l’autor

 

Dades Concert

  • 19.00 hores
  • 10€
  • Concert + copa de vi