Visca la Fira de Santa Caterina d’Arbeca

Del 25 al 27 de novembre Arbeca va celebrar una nova edició de la seva esperada Fira de Santa Caterina amb un programa ple d’activitats on destaca la jornada de fira del diumenge 27, que va comptar amb la presència d’una gran nombre de paradetes, majoritàriament de producte artesans i proximitat, com els vins de Vinya els Vilars.
29 novembre, 2022

Un any més, tota la “família” de Vinya els Vilars, ens vam abrigar bé, que per fi fa fresqueta, i vam acudir puntuals a la cita amb la Fira de Santa Caterina d’Arbeca. Sens dubte, una de les fites més esperades per nosaltres i amb major responsabilitat pel fet de “jugar a casa”.

La climatologia ens va acompanyar i els carrers d’Arbeca ens vam omplir de gom a gom amb veïns i veïnes de la Vila i milers de visitants amb moltes ganes de gaudir d’una bona jornada de fira i comprar alguns dels productes de les nombroses paradetes amb productes agroalimentaris, artesanals, olis… de petits productors.

Sens dubte, molt contents i agraïts de com va anar la fira i pel gran nombre de persones, molt d’ells vells amics i coneguts, que es van atansar fins a la nostra paradeta per xerrar una mica, conèixer els nostres vins i endur-se alguna ampolleta d’algún dels vins de Vinya els Vilars.

L’any vinent ens tornem a veure, visca la fira de Santa Caterina i Visca Arbeca. Som poblem, som territori.