Viniteca Vinya Celler Masia, un “petit temple” per conèixer i gaudir de vins produïts a Catalunya amb passió i estima per la terra

Si us agrada el món del vi, al carrer Mallorca 290 de Barcelona trobareu aquesta botiga amb una gran qüantitat de referències de vins de cellers adherits al projecte Vinya Celler Masia, com Vinya el Vilars. A més, compta amb un espai habilitat per poder tastar el vi a copes
28 novembre, 2022
𝐕𝐢𝐧𝐢𝐭𝐞𝐜𝐚 𝐕𝐢𝐧𝐲𝐚, 𝐂𝐞𝐥𝐥𝐞𝐫 𝐌𝐚𝐬𝐢𝐚, 𝐮𝐧 𝐞𝐬𝐩𝐚𝐢 𝐦𝐨𝐥𝐭 𝐞𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐚 𝐁𝐚𝐫𝐜𝐞𝐥𝐨𝐧𝐚 𝐩𝐞𝐫 𝐜𝐨𝐧è𝐢𝐱𝐞𝐫, 𝐠𝐚𝐮𝐝𝐢𝐫 𝐢 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐫𝐚𝐫 𝐛𝐨𝐧𝐬 𝐯𝐢𝐧𝐬 𝐝𝐞 𝐂𝐚𝐭𝐚𝐥𝐮𝐧𝐲𝐚

Al carrer Mallorca 290 de Barcelona trobareu aquest “petit temple” per al coneixement i gaudi del vi. Un gran nombre de referències de vins catalans de productors, com Vinya els Vilars, que entenem la producció del vi com una manera d’entendre la vida, d’arrelament al territori, de respecte pel producte i la terra.

Si us ve de gust, a la botiga, a més a més de vendre vins i poder veure vi a copes a la zona de tast, s’organitzen un gran nombre d’activitat vinculades amb els vins dels productors adherits al projecte Vinya Celler Masia, entre altres, Vinya els Vilars d’Arbeca

𝗧𝗮𝘀𝘁𝗮𝗿 𝘂𝗻𝗮 𝗰𝗼𝗽𝗲𝘁𝗮 𝗱𝗲 𝗯𝗼𝗻 𝘃𝗶, 𝘂𝗻 𝗽𝗲𝘁𝗶𝘁 𝗽𝗹𝗮𝗲𝗿 𝗾𝘂𝗲 𝗳𝗮𝗿à 𝗲𝗹 𝗻𝗼𝘀𝘁𝗿𝗲 𝗱𝗶𝗮 𝗮 𝗱𝗶𝗮 𝘂𝗻𝗮 𝗺𝗶𝗰𝗮 𝗺é𝘀 𝗮𝗺𝗮𝗯𝗹𝗲