Molt més que un menú de maridatge

Vi i gastronomia, un perfecte binomi del qual vam tenir una bona mostra, amb motiu del sopar de maridatge impulsat per la Ruta del Vi de Lleida, el dissabte 19 de novembre al restaurant Cal Menut de Belianes amb la seva cuina i els nostres vins com a principals protagonistes.
21 novembre, 2022

Bona cuina, bons vins, productes de proximitat, un espai perfecte, uns grans amfitrions… tots els ingredients necessaris per gaudir d’una gran vetllada amb motiu del sopar de maridatge impulsat per la Ruta del Vi de Lleida (DO Costers del Segre) amb la fantàstica cuina del Restaurant Cal Menut de Belianes i els vins de Vinya els Vilars, en aquesta ocasió, amb especial protagonisme per al nostre vi blanc Quim, el rosat Nena, els negres Gerar i Leix i, per rematar el sopar, el nostre cava Vilars. 

El nostre més sincer agraïment per a tota la família de Cal Menut per acollir-nos a casa seva i potenciar els nostres vins amb la seva excel·lent proposta gastronòmica. Un agraïment extensiu a totes les persones que van participar d’aquesta proposta enogastronòmica que esperem es pugui tornar a repetir més endavant.

Un motiu més per sentir-nos orgullosos de la Terra Ferma, dels seus pagesos i agricultors, viticultors, restauradors… De l’esforç de les seves gents, de la nostra aposta per oferir des de Lleida uns productes i serveis d’alta qüalitat i proximitat,  fets amb passió i estima.