Vinya els Vilars de tast al “País de la Xocolata”

El passat 23 d'octubre vam participar amb els nostres vins al "Spanisches Wein Festival a Suïssa"
15 novembre, 2022

A Vinya els Vilars ens agrada rebre les vostres visites i vendre i donar a conèixer els nostres vins d’una manera personal i propera, però també tenim el nostre punt viatger i “conquistador” i ens agrada  que els nostres vins es coneguin i consumeixen molt més enllà de les nostres fronteres; per això no van dubtar quan els nostres amics i col·laboradors de Spanish Boutiques Wines ens van proposar mostrar els vins de Vinya els Vilars a l’Spanisches Wein Festival a Suïssa 2022 celebrada el 23 d’octubre a Suïssa, on van participar 15 cellers de diferents punts de l’Estat,

Una gran experiència que esperem doni els seus fruïts i al país de la xocolata els vins de Vinya els Vilars també troben un espai a les llars suïsses.