Presentació a Vinya els Vilars de l’expoció “Sembrant Camins”

El dissabte 15 d'octubre la Sala de Barriques del celler Vinya els Vilars acollirà la presentació de la primera exposició de l'artista arbequí Jordi Vidal
7 octubre, 2022

Una vegada més, a Vinya els Vilars “obrirem” les nostres portes a l’art per acollir el treball d’un artista de les nostres contrades. En aquesta ocasió, tenim la sort i el privilegi de presentar l’obra de Jordi Vidal,  que ha escollit al celler Vinya els Vilars per al “seu debut” i mostrar-nos la seva primera exposició

Jordi Vidal, pintor arbequí de Cal Orrit ens presentarà a la Sala de Barriques del nostre celler “Sembrant Camins” la seva primera exposició formada per un conjunt de quadres de caràcter abstracte que ens endinsaran en viatge que va des del minimalisme geomètric a l’abstracte més expressiu i gestual. 

Sens dubte, una gran oportunitat de compartir una bona estona gaudint de l’obra d’aquest pintor tastant i compartint els vins de Vinya els Vilars, al seu estil, altres petites obres d’art que tenen en comú amb els quadres de Jordi Vidal el fet de compartits encara són més bons.

  • Inauguració exposició Sembrant Camins
  • Autor, Jordi Vidal
  • Sala de Barriques Vinya els Vilars
  • 18.00 hores
  • Entrada gratuïta