El Garrigues Guitarfest torna a Vinya els Vilars

Aquest dissabte 20 d'agost la música de Pedro Javier González i el seu espectacle Joies per guitarra flamenca recalaran al celler Vinya els Vilars en el marc de la XI edició del Garrigues Guitarfest
16 agost, 2022

A partir de les 22.00 hores d’aquest dissabte 20 d’agost, el celler Vinya els Vilars deixarà de banda la seva rutina i tranquil·litat nocturna per acollir a Pedro Javier González i la seva música, en el marc de les actuacions programades amb motiu de la celebració de la XI edició del Garrigues Guitarfest. Una magnífica proposta impulsada pel Consell Comarcal de les Garrigues que durant els mesos de juliol i agost porta a diferents indrets i poblacions de les Garrigues aquesta trobada internacional d’instruments de corda polsada amb la manifestació de les figures més altes de tots els temps, recuperant i difonent així, la figura i el treball musicològic realitzat pel mestre pedagog Emili Pujol al llarg de la seva vida.

Enguany, a Vinya els Vilars tindrem la sort de gaudir d’un nou maridatge de cultura musical i gaudi del vi de Vinya els Vilars, de la ma d’aquest artista barcelonès, temperat i precís; un dels guitarristes i compositors més versàtils del nostre pais. Musicalitat àmplia, pulcra, sensible, exigent i ferma.

 

 

Concert de Pedro Javier González a Vinya els Vilars

  • Dissabte 20 d’agost
  • 22.00 hores
  • 10 € copa de vi + concert
  • L’aforament és limitat. Reserveu la vostra plaça trucant al 605 965 985
  • Obrirem portes a les 21.00 hores
 

La cultura i el vi, agafats de la ma