Vinya els Vilars s’omple de, colors, sensacions i sentiments amb l’exposició “Textures”

Per unes hores, a Vinya els Vilars el vi va cedir el seu protagonisme a la pintura amb motiu de la presentació de l’exposició “Textures”, de Sonia Martín; tot un seguit de quadres de caràcter abstracte, realitzats amb diferents tècniques i materials, per aquesta artista arrelada a Arbeca.
22 juliol, 2022

La zona enjardinada de Vinya els Vilars i les seves vinyes van esdevenir ahir dijous el marc de presentació de l’exposició “Textures”, de Sonia Martín, tot un seguit pintures que plasmen els pensaments, estat d’ànim i sentiments més íntims d’aquesta artista, que deixa fluir la seva imaginació per transforma-la en obres d’art, que es gaudeixen i contemplem utilitzant tant la vista com el tacte.

Les prop de 100 persones que van acudir a la presentació van gaudir d’una tarda molt especial, un bon maridatge de art i vi amb la marinada bufant amb força, donant un respir a tots els presents, i una magnífica posta de sol, que va posar un brillant colofó a aquesta presentació on van tenir l’oportunitat de compartir una bona estona comentant i coneixent l’obra de la Sonia Martin i tastant els vins de Vinya els Vilars, amb especial protagonisme per al rosat Nena, el blanc Quim i el merlot Gerar.

En la seva intervenció, l’artista va destacar que la pintura és la forma que té per donar sortida als seus sentiments més íntims. Una via per afrontar diferents moments vitals; una manera de plasmar físicament els seus pensaments, de deixar-los fluir mitjançant la pintura i les diferents textures dels quadres.

Maria José Pérez, responsable del celler juntament amb Antoni Aldomà, va agrair als presents la seva participació en aquest acte, que, entre altres, va comptar amb la presència de Maria Teresa Mas, en representació de l’Ajuntament d’Arbeca, així com d’altres artistes que ja han exposat a Vinya els Vilars com Tania Rius “La Cabra de la Serra”, protagonista de l’anterior exposició exposada al celler o Manuel Batalla “El Pastor Pintor”, un dels primers artistes en mostrar la seva obra al celler.

Aquesta nova exposició és una mostra més del compromís del celler Vinya els Vilars d’Arbeca amb la promoció i potenciació dels i les artistes de la comarca, ja que, de manera periòdica, la sala de barriques del celler –on estarà exposada durant les properes setmanes l’exposició Textures”- és un espai obert a l’art i les creacions d’aquests artistes.