“Textures”, senzillament abstractes plenes de vida i sensacions

El dijous 21 de juliol a les 19.30 hores presentarem a Vinya els Vilars l'exposició "Textures" de Sonia Martín
4 juliol, 2022

El dijous 21 de juliol, a partir de les 19.30 hores, us animem a passar una bona estona a Vinya els Vilars amb motiu de la presentació de l’exposició “Textures” de l’artista Sonia Martín.

Serà una presentació diferent, la farem entre vinyes –si el temps acompanya, si no a la nostra sala de barriques-. Imagineu…, gaudir de les últimes hores de sol del dia amb una copeta de vi, en un entorn tan especial, i amb les pintures de la Sonia transmeten sensacions, tant per la vista com pel tacte, a través d’unes “textures”, que plasmen els pensaments d’aquesta artista, arrelada a Arbeca, que deixa fluir la seva imaginació per transforma-la en obres d’art que reflecteixin l’estat de la seva ànima.

Quines ganes de que arribi el dia i compartir aquests moments amb tots vosaltres.

Que flueixi la imaginació!