El vins de Vinya els Vilars a la Barcelona Wine Week

Del dilluns 4 al dimecres 6 d’abril Fira de Barcelona esdevindrà el principal referent del món del vi al conjunt d’Europa amb motiu de la celebració de la Barcelona Wine Week, una oportunitat única per conèixer en profunditat l’oferta vinícola del mercat actual. Els vins de Vinya els Vilars estaran presents a l’estand Boutique Wines situat al pavelló 8 estand C-115
1 abril, 2022

El vins de Vinya els Vilars hi seran presents en aquesta gran trobada del món del vi a l’estand Boutique Wines, situat al pavelló número 8, estand C-115 on podreu conèixer els nostres vins de la ma de la nostra responsable de comerç exterior Cecilia Puebla.

La present edició de la Barcelona Wine Week reunirà a prop de 650 cellers del conjunt de l’estat i 60 DO protegides en una edició on es posarà especial atenció sobre el negoci internacional, la sostenibilitat i la digitalització com a gran tendències de futur. La Fira es presenta amb una plena ocupació del palau 8 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, en total 10.000 metres quadrats de superfície expositiva neta.

Els organitzadors d’aquest gran esdeveniment han fet un important esforç per fer d’aquesta trobada un espai representatiu de tots els agents vinculats amb la producció i comercialització del vi, que mostri d’una manera directa una gran representació dels vins del conjunt de l’estat, esdevenint alhora una plataforma internacional de negoci on es puguin presentar els productes d’una manera força atractiva, es parli de noves tendències, obert a la formació i l’aprenentatge al voltant del món del vi, etc.

A la trobada, que creix més d’un 30% respecte a la primera edició del BWW, participaran tant petits cellers, com Vinya els Vilars, com grans grups, juntament amb empreses proveïdores de productes i serves per al sector del vi.

El congrés reunirà 350 compradors internacionals de vi de 50 països a través del programa ‘Hosted Buyers’, que pertanyen a empreses distribuïdores, importadores i cadenes de supermercats, i que faran més de 4.000 reunions de negoci.

 

Horaris Fira

  • Dies 4 i 5 d’abril de 10.00 del matí a les 19.00 hores
  • Dia 6 d’abril de 10.00 del matí a les 17.00 hores

 

Fira de Barcelona
Recinte de Montjuïc
Palau 8
Av. Reina Maria Cristina, s/n
08004 Barcelona

 

#BarcelonaWineWeek

Enllaç compra d’entrades