Què tal una visita a Vinya els Vilars?

Podreu visitar les nostres instal·lacions, tastar els nostres vins, gaudir del vostre temps lliure entre la nostra vinyes, fer una escapa fins a la fortalesa Vilars i conèixer el major enclavament iber de Catalunya i després passejar per Arbeca, el nostre poble, ple de possibilitats i propostes turístiques, gastronòmiques , comercials, culturals.

Aquest diumenge podreu gaudir, entre altres propostes, de l’obra de teatre “la Rambla de les Floristes” de Josep Maria de Segarra, que tindrà lloc al Patí del Centre, a partir de le 193.0 a càrrec de l’Agropecuària, Produccions Extensives

Entrada gratuïta

Si voleu més informació turística sobre Arbeca consulteu aquest enllaç

www.arbecaturisme.ca

I com sempre, per gaudir amb plenitud de la visita i, després a casa vostra, recordar els moments viscuts, un bon vi de Vinya els Vilars d’Arbeca.

Els nostres vins, ara molt més a prop vostre amb la nostra botiga on line