El proper 21 d’agost us esperem al celler Vinya els Vilars d’Arbeca amb motiu de la celebració del concert del “Quinteto Dequera” i la seva proposta musical Piazzolla a 100

Un any més, Vinya els Vilars acull un dels concerts programats dintre del Garrigues Guitar Festival memorial Emili Pujol. Com cada any, estem davant d’una nit a la fresca, amb una fantàstica interpretació musical que podreu gaudir tastant algun dels nostres vins, envoltats de vinyes i de la millor companyia.

L’aforament al concert, degut a les restriccions Covid-19 és limitat. Cal portar mascareta

El preu de l’entrada al concert més el tast serà de 10 €

Reserves: 973 1449 144 – 606 965 985

Reserves clicant a sobre

El Quinteto Dequera! neix amb la idea d’explorar les darreres composicions per a quintet que va agafar Astor Piazzolla, a través d’una formació instrumental diferent del original, però mantenint la riquesa tímbrica de les seves composicions, i inspirades en l’estil interpretatiu dels músics de les seves darreres formacions.

El Quinteto Dequera! nace con la idea de explorar las últimas composiciones para quinteto que grabó Astor Piazzolla, a través de una formación instrumental diferente del original, pero manteniendo la riqueza tímbrica de sus composiciones, e inspirados en el estilo interpretativo de los músicos de sus últimas formaciones.