Un any més, la ciutat de Lleida celebra a la tardor –coincidint amb la verema i el vi novell– la Festa del Vi, una gran fita enogastronòmica i festiva, que tindrà lloc el dissabte 26 i diumenge 27 i que comptarà, entre altres cellers de la DO Costers del Segre amb Vinya els Vilars.

Aquesta gran exhaltació del vi produït a Lleida a les diferents subzones de la Denominació d’Origen Costers del Segre comptarà amb una destacada participació de cellers, a més d’una atractiva i variada oferta gastronòmica.

Aquí es poden tastar vins de nova factura o tradicionals; blancs, rosats o negres… A més, es programen activitats paral·leles de caràcter lúdic i enològic com tallers de cuina infantils, tast de vins o les actuacions musicals.

Un any més, la plaça de la Llotja serà el punt de trobada dels amants de la bona gastronomia lleidatana i els fantàstics vins  de la DO Costers del Segre, entre altres, els vins negres, blanc i rosat de Vinya els Vilars.