El passat dissabte 24 d’agost el celler Vinya els Vilars d’Arbeca va acollir la fantàstica actuació de Scaramouche Jazz Quartet, que va posar un brillant colofó a la vuitena edició del Garrigues Guitar Festival, una iniciativa que un any més ha omplert durant més de dos mesos les Garrigues de música i cultura. 

Els més de 170 assistents a aquesta darrera actuació del Garrigues Guitar Festival van gaudir d’una fantàstica nit de música i vi, ja que també van tenir l’oportunitat de “maridar” l’actuació d’aquest gran quartet de jazz amb els vins del nostre celler. 

El nostre més sincer agraïment a totes les persones que van participar en aquesta nit de musica&vi i com no als impulsors del Garrigues Guitar Festival, per donar-nos a tots l’oportunitat de gaudir i créixer amb la programació d’aquestes excel·lents jornades musicals.