El proper diumenge 10 de novembre el celler Vinya els Vilars d’Arbeca celebrarà una jornada de portes obertes amb motiu de la celebració d’una nova edició del Dia Europeu de l’Enoturisme. 

Podreu visitar les nostres instal·lacions, tastar els nostres vins i gaudir d’un petit refrigeri i participar a la inauguració de l’exposició “El dominio de la linea y el color” del pintor sevillano, afincat als Alamus, José Luis Nieto que tendrá lugar en nuestra sala de barriques a partir de les 12.30 hores

José Luis Nieto considerat un pintor entusiasta i autodidacta, la seva vocació per la pintura s’inscriu en la perfecció del dibuix, el valor de cada pinzellada i la facultat d’aprendre de la llum i el color, aquella que va donar llum a tants i tan grans artistes i que ara sembla rajar de les obres d’aquest pintor sevillà.


Els seus estils de pintura radiquen especialment a la pintura clàssica realista i en el moviment geomètric contemporani, segons podem comprovar en les seves obres .