En marxa una nova edició de la Mostra Gastronòmica de les Garrigues

Els vins de Vinya els Vilars, uns dels protagonistes d'aquesta proposta gastronòmica que es durà a terme els caps de setmana i festius del 4 de novembre al 17 de desembre en cinc restaurants de la comarca

Nou catàleg d’Experiències Oleoturístiques

El celler Vinya els Vilars d’Arbeca és un dels protagonistes destacats d’aquest catàleg que ens proposa diferents activitats com visites a molins i obradors, tastos guiats, collita d’olives, degustacions entre oliveres, maridatges, tallers pràctics i recorreguts pels millors paisatges de l’oli del territori a més d’alguns dels millors productes artesanals com és el vi.

Catàleg Experiències Oleoturístiques de les Garrigues i el Segrìa Sec 2023/24

Vinya els Vilars, una de les visites del Grand Tour de Catalunya

El Gran Tour de Catalunya és un nou producte turístic dissenyat per l’Agència Catalana de Turisme, els Patronats de Turisme i les Oficines de Turisme del destí Catalunya.

Com reflecteix el claim “Un viatge, molts camins”, el Grand Tour de Catalunya és un viatge diferent en cada ocasió. Cada viatger el pot organitzar el seu gust, marcar el ritme de com viatja, decidir en quina època de l’any el realitza i escollir quina experiència vol fer entre una oferta variada.

És un itinerari flexible i versàtil adaptable a les necessitats de cada viatger. No existeixen dos viatges iguals.

Quina és l’estructura del Grand Tour de Catalunya?

Es pot recórrer l’itinerari del Grand Tour de Catalunya de dues maneres: en una ruta de 13 dies o en 5 trams, d’entre 5 i 7 etapes (dies) cadascun.

El celler Vinya els Vilars és una de les propostes enoturístiques incloses en aquest Gran Tour de Catalunya

mapa experiències GTC_Cat

Nou servei d’aventura guiades amb 4×4 a les Garrigues i l’Urgell

Els nostres amics de Boira Experience, uns gran amants de les Garrigues, de les marxes a peu i les curses, que es coneixen com ningú el territori, ponen al vostre servei una experiència emocionant i única per als amants dels vehicles 4×4 que desitgin descobrir a fons els camins i paisatges d’aquestes precioses comarques.

De moment, ens presenten una ruta de 75 quilòmetres que ofereix una aventura que es pot completar en un interval de temps de 4 a 5 hores. Aquesta ruta és apta tant per a vehicles 4×4 com per a vehicles 4×2. És una ruta de dificultat baixa, accessible per a tots els nivells, garantint així que tothom pugui gaudir-ne.

L’inici i la finalització de la ruta es poden acordar amb l’organització en qualsevol de les poblacions per on passa aquesta aventura. Aquestes poblacions inclouen Fulleda, Omells de Na Gaia, Montblanquet, Rocallaura, Vallbona de les Monges, Maldà i l’Espluga Calba, totes elles carregades d’història i bellesa.

La ruta inclou diverses parades i visites als atractius turístics de la zona, com ara el Santuari del Tallat, la visita a un antic búnquer de la Guerra Civil, la visita a l’exterior del Monestir de Santa Maria a Vallbona de les Monges, el castell de Maldà, castell de l’Espluga Calba, etc.

Per garantir que aquesta experiència sigui completa, també ofereixen als participants un petit refrigeri amb una selecció de productes locals. Això permetrà als viatgers descobrir la rica gastronomia de la zona.

+ info BOIRA Experience

Ruta BTT Valls de Pedra

Les Garrigues compta amb quilòmetres i quilòmetres de rutes per realitzar a peu o com aquesta en BTT. Quilòmetres d’experiències per camins, senders, corriols… que us ajudaran a la descoberta d’aquesta fantàstica comarca que tant té per oferir-vos.

Caminant, amb BTT, com vulgueu, les Garrigues una comarca per descobrir i amb 7 cellers, entre altres Vinya els Vilars, per gaudir de l’enoturisme