Tast de vins molt “Especial” amb Desidium Events a la Bakeall School

Dissabte passat van participar en una fantàstica trobada enogastronòmica a la Bakeall School (Mollerussa) impulsada per Desidium on els nostres vins van tenir un gran protagonisme.
27 març, 2024

Arribar a un espai on veus que tot està perfectament organitzat i que esperen la teva visita amb candeletes sempre et fa una il·lusió especial, et tranquil·litza a l’hora que et posa la responsabilitat afegida d’estar a l’altura de l’esdeveniment programat. I així va ser, dissabte passat vam participar i gaudir d’una genial jornada enogastronòmica pilotada per Desidium Events a l’espai Bakeal School, de Mollerussa.

Molta gent amb ganes de descoberta, de tastos, de compartir experiències…un maridatge perfecte per a una gran tarda de gaudi del vi i de les increibles propostes gastronòmiques de Txica Dxef.

El nostre vi “Especial” envellit en àmfora, protagonista del tast

La tarda va començar amb un tast especial per molts motius. En primera instància per que el vi protagonista del tast va ser el nostre “Especial”, un vi sorprenent amb un color vermell robí elaborat amb Tanat, de vinyes pròpies i verema a mà; sense sulfits afegits i envellit un any en àmfora de fang. I especial per què el “petit” de Vinya els Vilars, el Gerard Aldomà, fill de l’Antonio Aldomà, que enguany s’ha incorporat a les tasques directives del celler, es va estrenar a l’hora de conduir un tast de vins; en aquesta ocasió per compartir amb el gran nombre de participants en la jornada aquest vi de Vinya els Vilars.

Aquest tast va donar pas a la presentació del Desidium Club per acabar amb un “festival” de tapetes, plates, tastos preparats per Txica Dxef, maridats amb diferents vins que ens van fer xalar a tothom.

Al capdavall, una tarda genial. Moltes gràcies als organitzadors de l’esdeveniment, Desidium Events, a Txica Dxef per la seva mestria a la cuina, a la Bakeall School i tothom que va acudir i compartir el seu temps amb nosaltres fent d’aquestes hores una trobada molt “Especial”.

Vinya els Vilars,  passió pel  vi