Suport al Futbol Sala Femení d’Arbeca

Un grup d'empresàries d'Arbeca, entre les quals hi ha Maria José Perez de Vinya els Vilars d'Arbeca, ha participat en una campanya de suport motivacional i econòmic per a l'equip de futbol sala femení d'Arbeca
6 octubre, 2023

Un total de 30 empresàries arbequines han donat suport a una iniciativa impulsada des de l’equip de Futbol Sala Femení d’Arbeca (que afronta la tercera temporada en competició) amb un doble objectiu: motivacional i econòmic.

Samarretes d’entrenament per al CFS Arbeca

Gràcies a l’aportació d’aquest grup de dones empresàries d’Arbeca, entre les quals hi ha Maria José Pérez, copropietària del celler Vinya els Vilars, s’han comprat un total de 100 samarretes de color lila, totes incloent missatges motivacionals. Una part d’aquestes samarretes (30) serviran per vestir totes les jugadores i jugadors del club, així com el cos tècnic, als entrenaments. La resta de samarretes es vendran entre l’afició i els seus ingressos serviran per comprar material esportiu i finançar la festa de presentació de la temporada que tindrà lloc el diumenge dia 8

Accés botiga online Vinya els Vilars