Viure, gaudir, compartir, sentir… Vinya els Vilars

Vinya els Vilars, quelcom més que un celler. Vinya els Vilars un espai per compartir moments, viure noves experiències i llevar el tap de les essències.
22 setembre, 2023

Al nostre celler, la feina mai no s’atura. La nostra passió pel vi sempre va lligada amb tot un seguit d’obligacions a la vinya, al celler, a les oficines… Sense anar més lluny, ara estem immersos en plena època de verema i a Vinya els Vilars, com a la resta de cellers, és un dels moments de l’any més frenètics, ja que després de molts mesos de feina, de mirar al cel, de cuidar les vinyes, per fi toca posar a recer el raïm per elaborar els nostres vins.

Vinya els Vilars, un espai de contrastos

Vinya els Vilars és un espai de contrastos, per això, en harmonia amb la frenètica activitat que vivim aquests dies els i les integrants de la nostra petita gran “família” , no és estrany veure imatges amb la nostra gent en ple tràfec de raïm cap a el celler, tractors i caixes amunt i avall barrejades amb les de visitants a la nostra àrea d’autocaravanes gaudint d’uns dies de vacances o veure arribar algun viatger de ruta per les Garrigues per visitar el celler i comprar algun dels nostres vins negre, blanc i rosat, adscrits a la DO Costers del Segre.

Sens dubte, un contraste fantàstic que ens encanta, ja que al celler Vinya els Vilars poques coses ens fan  més feliços  compartir la nostra passió pel vi i el nostre compromís amb el territori amb la gent que ve a visitar-nos. 

Pioners a la comarca en instal·lar un parquing d’autocaravanes

A Vinya els Vilars vam ser pioners a la comarca a condicionar un espai amb tots els serveis necessaris per estacionar autocaravanes. El pas dels anys ens ha donat la raó, i ja són milers els visitants que han escollit la nostra àrea d’autocaravanes com a campament base per gaudir del seu temps d’oci i conèixer els actius i atractius de la nostra comarca, a més de compartir moments amb nosaltres i degustar els nostres vins.

Temps de verema

 

Vinya els Vilars, un espai ideal per gaudir de l’enoturisme 

Tots els vins de Vinya els Vilars a uns clicks