La verema, un dels moments més il·lusionants i frenètics de l’any arriba a Vinya els Vilars

El passat dijous 31 d'agost, amb la varietat macabeu, vam començar la verema a Vinya els Vilars
2 setembre, 2023
A Vinya els Vilars, com a la resta de cellers, l’activitat no s’atura mai, però si hem de destacar un moment especialment esperat i “frenètic” de l’any, sens dubte, és el temps de verema i a casa nostra va començar dijous passat.
 

Veremadors, caixes, tractors, tisores de podar, llargues jornades de tràfec amb el raïm amunt i avall de la finca al celler i del celler a la vinya… Ha arribat el temps de verema, ha arribat l’hora de recollir les diferents varietats del nostre raïm i processar-ho per obtenir la nova collita dels nostres vins negres, rosat i blanc.

 

Dijous passat vam començar a veremar a Vinya els Vilars, la previsió era fer-ho aquest cap de setmana, però amenaçant pluja per aquest dies vam decidir avançar una mica la feina. Així que, amb molta il·lusió hem començat aquest moment tan esperat de l’any, començant per la varietat macabeu, i tot seguit syrah i merlot. Un treball que esperem doni els seus fruits i tradueixi en la producció d’uns grans vins.

Una gran collita

Tot i haver passat per un estiu molt calorós i les darreres pluges, afortunadament ens hem trobat amb una verema que ha superat les nostres expectatives en quilos previstos en les diferents varietats de raïm recol·lectades.

A més, el raïm presenta una gran qualitat i una excel·lent presència i de gran qualitat. La veritat és que tot fa pressuposar una gran campanya i la producció d´uns vins de gran qualitat. Ara toca esperar uns mesos i veure si aquestes bones previsions es fan realitat

 

Salut i bon vi