El concert de Joseba Gotzon, un brillant colofó per tancar la seva exposició a Vinya els Vilars

A les darreres setmanes a Vinya els Vilar hem tingut la sort d'acollir l'exposició “El Ferro i la Veu” de Joseba Gotzton, un artista multidisciplinar que dissabte passat va tancar aquesta exposició amb un fantàstic concert en acústic
19 desembre, 2022

Dissabte passat la sala de barriques de Vinya els Vilars es va transformar en una inusitada “sala de concerts” per albergar, a més dels nostres vins i l’exposició de Joseba Gotzon Burdina eta Abosta, un concert d’aquest escultor i cantautor basc de nascut a la localitat biscaina de Portugalete.

Sense cap dubte, una fantàstica i íntima vetllada en la qual Joseba Gotzon va regalar les nostres orelles i va despertar els nostres sentiments amb una selecció de cançons, algunes d’elles acompanyades pels amigues i amigues que van venir al celler a gaudir del concert, de la seua dilatada trajectòria -el 2023 farà 40 anys compartint les seves cançons- entre les quals podem destacar Urrundik, que va ser l’eix conductor del concert.

Tot un plaer gaudir de la sonoritat de les cançons i el contingut de les seves lletres. Gràcies també per l’esforç i l’empatia de Joseba Gotzon de cantar moltes cançons en català.

Un gran colofó per tancar aquesta exposició “El Ferro i la Veu” (“Burdina eta Abosta”) formada per una sèrie d’escultures, que reuneixen dues col·leccions Zortzi i Tubo, que serveixen per posar en valor i rendir un homenatje al “ Otxote” basc