Èxit organitzatiu i de participació del Primer concurs de vins de la DO

Des de Vinya els Vilars volem felicitar a tots els cellers participants en aquesta primera edició del Concurs de Vins de la DO Costers del Segre, i de manera molt especial als guanyadors i premiats a les diferents categories. Un agraïment molt especial per a la pròpia DO per impulsar aquest fantàstic concurs que posa en valors el treball i els vins produïts a la nostra DO
5 desembre, 2022

Des de Vinya els Vilars volem felicitar a tots els cellers participants en aquesta primera edició del Concurs de Vins de la DO Costers del Segre, i de manera molt especial als guanyadors i premiats a les diferents categories. Un agraïment molt especial per a la pròpia DO per impulsar aquest fantàstic concurs que posa en valors el treball i els vins produïts a la nostra fantàstica i especial DO

El passat dijous va arribar el gran dia, el moment de donar a conèixer els guanyadors d’aquesta 1ª edició del Concurs de Vins de la DO Costers del Segre en una acte multitudinari, amb una nodrida presència de representants dels cellers participants al concurs, celebrada al Teatre de l’Escorxador de Lleida

Una fantàstica vetllada conduïda per l’actor, humorista i presentador Fermí Fernàndez, on es van donar a conèixer els vins més destacats, dels prop de 100 vins presentats, a les vuit categories establertes en aquest concurs, que va premiar al Strats 2019 de Cérvoles Celler com el millor vi de la DO Costers del Segre

En aquesta ocasió, els vins de Vinya els Vilars no van rebre cap distinció ; no obstant això, vam gaudir d’allò més d’aquesta jornada i d’aquest concurs, que, entre altres aspectes, posa en valor el gran treball dut a terme pels 36 cellers que conformen la DO Costers del Segre, una de les més riques en matisos gràcies a les seves 7 subzones que li confereixen unes característiques pròpies i ben definides que la diferencien de les altres, com la nostra privilegiada situació de sòls amb composició calcària i un clima mediterrani marcat, que presenta unes fortes oscil·lacions tèrmiques estacionals i diàries, fets que el fan ideal per al cultiu de la vinya.

Junts som DO Costers del Segre, junts som passió pel vi, junts som impuls i compromís amb el territori

Classificació

 

Sens dubte, una jornada increïble, que va començar amb el tast a cegues dels vins presentats a la prova el dilluns 28 de novembre a la Seu Vella, per donar valor al nostre territori i gaudir d’allò que més ens apassiona.

El concurs va comptar amb la col·laboració de Ruralcat, Fons Europeu Agrícola Desenvolupament Rural i de Wine in Moderation.