Els vins de Vinya els Vilars, un any més presents a la Mostra Gastronòmica de les Garrigues

Del 5 de novembre al 18 de desembre 8 restaurants de les Garrigues ens oferiran tot un seguit de menús elaborats de manera específica per aquesta mostra amb la millor cuina garriguenca
4 novembre, 2022

Aquest proper cap de setmana torna una nova edició de la Mostra Gastronòmica de les Garrigues, que amb les seves 28 edicions és la més antiga de totes les celebrades a la demarcació de Lleida. 

Aquesta fantàstica proposta gastronòmica, organitzada pel Consell Comarcal de les Garrigues, té per objectiu  fomentar i donar a conèixer la cuina característica de la nostra comarca, així com el sabor tan especial que l’oli d’oliva verge extra dona als nostres plats.

Un any més, els productes produïts a les Garrigues tindran un especial protagonisme en aquesta mostra amb els vins de la DO Costers del Segre, subzona de les Garrigues, amb una presència molt destacada. En aquest sentit, un any més, els vins de Vinya els Vilars seran protagonistes d’algunes en alguns dels menús proposats pels 8 restaurants participants a la Mostra, dos més que l’any passat.

La Cooperativa de Vinaixa va acollir ahir dijous la presentació d’aquesta 28a edició de la Mostra Gastronòmica de les Garrigues en un acte on es van tastar alguns dels plats que es podran degustar durant aquest propers caps de setmana fins al 18 de desembre i on no van faltar els vins de Vinya els Vilars

 

Més informació restaurants i menús