Maria José Pérez, ponent a la taula rodona “Arbequines empresàries del món rural”

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona del Món Rural, Maria José Pérez, copropietària de Vinya els Vilars va participar en aquesta trobada on va aportar la seva experiència com a dona rural i empresària al capdavant d’aquest celler lleidatà
20 octubre, 2022

L’Ajuntament d’Arbeca va organitzar el passat diumenge 16 d’octubre una interessant trobada amb un especial protagonisme per a les dones empresàries arbequines.

La trobada, va omplir la Sala República d’un públic molt interessat en escoltar les aportacions i experiències d’aquest dones empresàries i el seu saber fer pel desenvolupament rural i el seu paper en les activitats agràries, el comerç, la petita empresa, així com la importància del seu treball en l’àmbit familiar.

Aquesta taula va comptar amb la participació de Helena Ballesté, Dolors Català, Lídia Majoral, Judith Pelegrí, Maria José Pérez, Núria Sans i Montse Soria. Guiomar Pau, es va encarregar de moderar l’acte organitzat per l’Ajuntament d’Arbeca amb la col·laboració de l’Associació de Dones l’Olivera.