Vinya els Vilars, protagonista d’un nou reportatge per a les Rutes E-Weekend de la revista digital Autofácil

Aquesta setmana hem rebut la visita del periodista i divulgador turístic Pedro Madera, un “vell” conegut del celler, que en aquesta ocasió ens ha visitat amb motiu de la realització d'un nou reportatge per al portal web Autofàcil, al seu apartat Viajes y Rutes, dedicat a proposar rutes turístiques amb vehicles elèctrics facilitant alhora punts de referència per a la recàrrega d'aquest tipus de cotxes.
16 setembre, 2022

Aquesta setmana hem rebut la visita del periodista i divulgador turístic Pedro Madera, un “vell” conegut del celler, que en aquesta ocasió ens ha visitat amb motiu de la realització d’un nou reportatge per al portal web Autofàcil, al seu apartat Viajes y Rutes, dedicat a proposar rutes turístiques amb vehicles elèctrics facilitant alhora punts de referència per a la recàrrega d’aquest tipus de cotxes.

Les instal·lacions del celler Vinya els Vilars han estat un dels punts d’aturada escollits pel periodista Pedro Madera, especialitzat en reportatges turístics, amb motiu de la realització d’un nou reportatge per a la revista digital Autofacil, al seu espai Viajes y Rutas, a l’apartat Rutes E-Weekend, tot un seguit de propostes per gaudir i conèixer diferents indrets turístics del conjunt de l’estat viatjant amb vehicles elèctrics o híbrids, facilitant alhora la ubicació de punts de recàrrega per aquest tipus de cotxes

En aquesta ocasió, les Terres de Lleida formen part d’aquest nou article de Pedro Madera, que ha visitat el nostre territori amb un Toyota RAV4 híbrid. Tot i que el celler encara no disposa d’aquest servei de recàrrega per als vehicles electrícs, a tocar de Vinya els Vilars, a la Cooperativa d’Arbeca, s’ha intal·lat un punt de carga per a vehicles elèctrics.

Sens dubte, una vegada més ha estat un plaer poder compartir el nostre temps amb aquest periodista i poder promocionar els atractius turístics de la nostra comarca així com dels nostres vins.

Amb moltes ganes de veure i compartir amb tots vosaltres el nou reportatge de les Rutes E-Weekend, de la revista Autofacil, amb especial protagonisme per a les Terres de Lleida.