Vinya els Vilars, nou membre de Vinya Celler Masia

3 febrer, 2022

Vinya Celler Masia, és una iniciativa, una marca, que empara els vins produïts per pagesos a partir de les vinyes pròpies i al celler propi, i que es comercialitzen amb marca pròpia  amb l’objectiu de dignificar el valor del pagès elaborador. Un nou pas endavant de Vinya els Vilars que fa palès el nostre compromís amb el territori i les seves tradicions, amb les bones pràctiques pageses, la sostenibilitat i ecologia, la qualitat dels nostres productes i la responsabilitat social.

 

Aquesta setmana, amb la recepció de la placa identificativa del projecte a Vinya el Vilars hem acabat de formalitzar la nostra adhesió a aquesta iniciativa integrada, fonamentalment, per cellers d’elaboració tradicional a partir de vinyes pròpies. Una marca, que dona especial importància al factor humà en la producció dels vins, al contacte directe amb la terra i el cep, i a l’espai agrícola també com a espai habitable. 

Vinya Celler Masia, que encaixa perfectament amb la filosofia i manera d’entendre l’elaboració i comercialització dels vins produïts a Vinya els Vilars, certifica la procedència i traçabilitat dels vins que hi estan emparats.

La incorporació de Vinya als Vilars al projecte és una mostra més de la voluntat de Vinya Celler Masia per continuar creixent i esdevenir una marca de referència dels vins de collita pròpia a Catalunya.

Vinya Celler Masia està integrat per cellers que treballen amb petites produccions, amb pràctiques ecològiques i que solen conrear les varietats tradicionals de cada zona. En aquest sentit, el principal objectiu de Vinya Celler Masia és marcar el camí per obtenir i oferir vins genuïns, autèntics i de referència, des del respecte a l’estructura tradicional de la pagesia.

D’altra banda, per a Vinya Celler Masia el contacte amb el client final és un dels elements clau del procés d’elaboració, un fet que entra en clara sintonia amb la filosofia de Vinya els Vilars de comercialitzar els seus vins d’una manera molt propera i directa amb el consumidor, sempre potenciant la presència dels clients al propi celler. Apropar la cultura del vi al client final garantint el contacte del vitivinicultor amb la terra i el producte final són alguns dels valors que queden reflectits en cada una de les ampolles que llueixen la marca Vinya Celler Masia.