En aquesta atípica edició, a causa de les restriccions derivades de la Covid-19, que ens privarà de veure els carrers d’Arbeca plens de gent i paradetes, destacar la celebració del II Simpòsium de l’oliva Arbequina i la 4º Trail Running Santa Caterina, edició especial Al teu Aire. Gràcies per mantenir viva la flama i ànims.

Aquest cap de setmana es “celebrarà” una nova edició de la tradicional Fira de Santa Caterina d’Arbeca. Serà una edició virtual i reduïda en el seu format, els nostres carrers no bulliran plens de gent, no podrem posar la nostra paradeta amb els vins de Vinya els Vilars, però l’Ajuntament d’Arbeca, responsable de l’organització d’aquest esperat esdeveniment, ha volgut mantenir la flama i a tothom “connectat” mantenint algunes activitats, encara que siguin online, destacant la celebració del II simpòsium de l’oliva Arbequina

Agenda activitats fira

Sens dubte, un esforç que cal agrair, i que diu molt de la voluntat de treball dels seus organitzadors i de tornar  a organitzar aquesta fira l’any vinent més reeixida i viva que mai. Enguany toca la “fredor” de el internet, però segur que l’any vinent, malgrat el fred físic que acostuma a fer per aquestes dates, tornarem a viure i gaudir de l’escalfor dels carrers plens de gent i paradetes.

4 Trail  Running – Santa Caterina “Al teu aire”

El nostre ànim i reconeixement també per al Club Ciclista d’Arbeca que en un esforç d’imaginació i treball sobre el terreny no ens han volgut privar d’aquesta fantàstica trobada esportiva i s’han “empescat” la manera de que tothom pugui gaudir de la trail, l’esport i del nostre territori d’una manera segura organitzant aquesta Trail “al teu aire”

Una trail oberta i que es podrà realitzar de manera lliure durant tot el cap de setmana. Podreu gaudir d’un circuit d’uns 13 km en el que podreu endinsar-vos a la natura i en paratges naturals únics del terreny garriguenc.  Aquest cap de setmana us trobareu el circuit senyalitzat. Si no podeu vindre no patiu, trobareu publicat l’enllaç amb el track amb tota la informació.

Per participar a la TR Santa Caterina al teu aire no serà necessari inscriure’t en cap lloc. I serà imprescindible dur ben posada la mascareta.