L’empresa Garrigues Emprèn, de la qual en forma part el celler Vinya els Vilars d’Arbeca us presenta les seves propostes de lots de Nadal, regals d’empresa, etc. on hi trobareu productes artesans i de proximitat de la comarca de les Garrigues, com els vins produïts al nostre celler, adcrits a la DO Costers del Segre.

Garrigues Emprèn és una associació d’empreses i cooperatives agrupats amb un esperit emprenedor i un ferm compromís pel seu territori. Està formada per la Cooperativa de Bovera, la Cooperativa de Juncosa i la Cooperativa de Vinaixa, a més, del Celler Mas Banch i Jové de la Pobla de Cérvoles, el Celler Vinya els Vilars d’Arbeca i la Destileria Gabarró i Feixa de Fulleda.

Tots els productes que trobareu en aquests lots son productes de les Garrigues, de gran qualitat i de producció pròpia, productes artesanals i del territori. També  teniu la possibilitat de fer el vostre lot personalitzat i a mida.

 Un detall molt especial per aquest dies de Nadal però també per compromisos d’empresa o celebracions.

Per consultes i comandes de lots de Nadal, celebracions, detalls d’empresa podeu trucar al: 657 491 926 garriguesempren@gmail.com