Aquest diumenge celebrarem al celler Vinya els Vilars d’Arbeca una jornada de portes obertes al nostre celler amb motiu de la celebració de la desena edició del Dia Europeu de l’Enoturisme que té com a objectiu divulgar la cultura del vi a tot Europa. Aquesta gran festa del vi és una celebració promoguda per la Xarxa Europea de Ciutats del Vi (RECEVIN) i té lloc tots els anys el segon diumenge del mes novembre.

D’aquesta manera es pretén aconseguir la difusió internacional del turisme del vi, afavorint així l’homogeneïtzació dels estàndards de qualitat en les diferents rutes del vi de tots els països europeus.

Programa jornada

  • De 10 a 14 horas i de 16.30 a les 19.00 hores
  • A les 12.00  i a les 17.30 visita guiada per les nostres instal·lacions
  • Durant tota la jornada podreu visitar el nostre celler i la seva sala de barriques on, de manera permanent, tenim exposades una selecció d’obres d’art de diferents artistes arbequins.
  • També organitzarem un esmorzar popular amb pa amb tomàquet, embotits de la zona i una degustació dels nostres vins