Deliciosa “Posta de Sol entre Ametllers”

Llis i ras, així va ser la tarda del passat dissabte amb motiu de la celebració d'aquesta fantàstica experiència promoguda per l'Ajuntament d'Arbeca i en la que van tenir la sort de participar
1 març, 2022

Si el diumenge 20 de febrer compartíem grans moments amb el vermut entre ametllers el passat dissabte vam viure  i gaudir de l’experiència dd’una posta de sol entre ametller florits i envoltats de bons amics i coneguts.

Moments màgics i molt especials per la vista, la ment i el cos, ja que els assistents van poder “maridar” aquestes experiències amb els bons productes locals, entre altres els vins de Vinya els Vilars.

Un plaer poder “treballar” en aquestes condicions, presentant i compartint els nostres vins en un marc incomparable i amb un “públic” amb ganes de gaudir del moment i dels nostres vins. Sempre agraïts

Per començar bé i en sintonia amb aquesta proposta promoguda per l’Ajuntament d’Arbeca, la tarda va començar amb una sessió de ioga entre ametllers en flor, activitat que va deixar pas a la degustació de productes de proximitat amb la presència de productors locals i la música amb Dj Adam Lay a la zona Chill Out… la natura es va encarregar de posar un fons de pel·lícula per aquestes hores d’esbarjo i gaudi.

Nosaltres van marxar  d’alli amb el “sac” ben ple de bones sensacions i amb ganes de seguir participant en aquest tipus d’iniciatives que ens apropen tant a la gent.

I allí vam deixar, sols i en pau als ametllers, potser testimonis muts d’altres experiències

Un got de vi entre les flors:

bec sol, sense amic que m’acompanyi

Aixeco el got i convido la lluna:

amb ella i amb la meva ombra serem tres

Li Po (Li Bai)