Una bona manera d’acabar aquest “maleït” 2020 per culpa de la Covid-19 serà compartint amb els nostres essers estimats durant aquest dies de Nadal una bona selecció de productes de qualitat de les Garrigues. Un any més, a Garrigues Emprèn, empresa integrada per diferents productors agroalimentaris de les Garrigues i de la qual en forma part el celler Vinya els Vilars d’Arbeca us hem preparat una variada i atractiva oferta de lots de Nadal amb productes artesans i de proximitat produïts a la nostra comarca.

Passió, estima per la terra, esforç, professionalitat… són alguns dels qualificatius comuns en la elaboració de tots els productes que trobareu en aquests lots; entre altres, els vins de Vinya els Vilars, celler adscrit com la resta de vins presents en aquests lots a la DO Costers del Segre

Al nostre catàleg trobareu una gran varietat de propostes adaptades a les vostres necessitats. Si ho desitgeu també  teniu la possibilitat de fer el vostre lot personalitzat i a mida.

Garrigues Emprèn és una associació d’empreses i cooperatives agrupats amb un esperit emprenedor i un ferm compromís pel seu territori. Està formada per la Cooperativa de Bovera, la Cooperativa de Juncosa i la Cooperativa de Vinaixa, a més, del Celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles, el Celler Vinya els Vilars d’Arbeca i la Destil·leria Gabarró i Feixa de Fulleda.

657 491 926

garriguesempren@gmail.com

No ho dubtis, aquest any, més que mai, regala territori, qualitat, proximitat. Comparteix i gaudeix amb els productes dels lots de Nadal de Garrigues Emprèn