En Vinya els Vilars hem donat un nou pas endavant per ajudar-vos a gaudir de l’experiència de beure els nostres vins; per això, hem obert la nostra botiga en línia perquè pugueu comprar els vins de Vinya els Vilars d’Arbeca (DO Costers del Segre) d’una manera fàcil, ràpida i segura, endemés de als punts de venda habituals i diferents restaurants de la nostra geografia.

En Vinya els Vilars posem tot el nostre esforç, passió i afecte en l’elaboració d’uns vins sorprenents i plens de personalitat; sempre pensant en aquell moment on sols o en companyia llevareu el tap a alguna ampolla dels nostres vins negres, rosat o blanc, per gaudir amb intensitat de tot el seu sabor, matisos, olors i colors …

En aquest any de pandèmia, on les restriccions derivades de la Covid-19 han limitat la mobilitat de tots i amb ella la possibilitat de poder conèixer i comprar els nostres vins, ens hem decidit a obrir la nostra pròpia botiga online amb l’objectiu de facilitar-vos l’accés a la compra dels nostres diferents productes. No obstant això, seguim fidels als nostres principis i la manera que més ens agrada de vendre els nostres vins és al celler, compartint un moment amb vosaltres, si és possible amb una copa de vi, i explicant-vos el nostre projecte enològic i les característiques dels nostres vins (Roble, Vilars, Gerar, Leix, Tallat de Lluna, Nena, Quim)

Botiga en línia, la compra ràpida, fàcil i segura

Per comprar els nostres vins online tan fàcil com entrar al nostre web www.vinayelsvilars.cat accedir a l’entrada de menú botiga i seguir els passos indicats. Abans de 72 hores tindreu els vins seleccionats en la destinació escollida.

• Compra mínima 3 ampolles per comanda

• Enviament Península 8 euros

• Enviament Lleida província 6 euros

• Comandes de 60 euros o més enviament gratuït

• Sistema de pagament segur garantit

• Encriptació SSL protegida

• Condicions d’enviament i de devolució

https://www.vinyaelsvilars.cat/envios-y-devoluciones/

Altres punts de venda

Endemés del nostre celler i botiga online, podeu seguir gaudint dels vins de Vinya els Vilars d’Arbeca en diferents de restaurants de Catalunya, així com en els punts de venda habituals, entre d’altres:

Paradeta Garrigues, colors i emocions – Mercat de la Concepció de Barcelona

Supermecats Bon Preu / Esclat

(Lleida, Tàrrega, Cervera, Igualada, Granollers, Sant Cugat de Vallès)

Supermercats Caprabo

(Lleida i Mollerussa)

Plusfresc Lleida

Vinicia – Lleida

Sabors – Lleida

Bo de Shalom – Lleida

La Bodega – Les Borges Blanques

• Cooperativa d’Arbeca

Pa de Pesic – Arbeca

Floristeria Gineste’s – Arbeca

Cal Martií- Arbeca

El Celler del Portal – Arbeca

Vivim dies molt complicats on les petites coses, com compartir una ampolla de vi, cobren més valor que mai i ens poden ajudar a posar una mica de llum i optimisme en aquests dies grisos. Ànim, entre tots ho superarem.

Salut i bon vi