Un any més, l’empresa Garrigues Emprèn, formada per diferents productors agroalimentaris de les Garrigues i de la qual en forma part el celler Vinya els Vilars d’Arbeca us ha preparat una variada i atractiva oferta de lots de Nadal on els productes artesans i de proximitat produïts a la comarca de les Garrigues seran els protagonistes omnipresents.

Tots els productes que trobareu en aquests lots, com els vins de Vinya els Vilars, adscrits com la resta de vins presents en aquest lots a la DO Costers del Segre, són productes de les Garrigues, de gran qualitat i de producció pròpia, artesanals i del territori. Al nostre catàleg trobareu una gran varietat de propostes adaptades a les vostres necessitats. Si ho desitgeu també  teniu la possibilitat de fer el vostre lot personalitzat i a mida.

Garrigues Emprèn és una associació d’empreses i cooperatives agrupats amb un esperit emprenedor i un ferm compromís pel seu territori. Està formada per la Cooperativa de Bovera, la Cooperativa de Juncosa i la Cooperativa de Vinaixa, a més, del Celler Mas Banch i Jové de la Pobla de Cérvoles, el Celler Vinya els Vilars d’Arbeca i la Destil·leria Gabarró i Feixa de Fulleda.

Enguany regala territori, comparteix sensacions amb unsabor purament Garriguenc. Lots de Nadal de Garrigues Emprèn

657 491 926 garrigues@gmail.com