El diumenge 12 de maig, es durà a terme una nova edició d’aquesta iniciativa solidària, que té com a principal objectiu recaptar fons per a la recerca en metàstasi. Tots els donatius aniran destinats a l’ Institute for Research in Biomedicine (IRB Barcelona).

Aquesta festa del vi i la solidaritat, dirigida pel sommelier Xavier Ayalà, tindrà lloc al 1203 situat al Turó de la Seu Vella (Lleida).

Tots els participants podran gaudir amb un tast de cinc vins, entre altres, el nostre rosat Nena i l’actuació del músic David Carabén de MISHIMA

Vi per Vida

 “Vi per Vida” és una associació sense ànim de lucre que va néixer l’abril del 2014. Impulsada pel sommelier Xavier Ayala té l’objectiu de recaptar diners per a la recerca en metàstasi i sensibilitzar els ciutadans en favor de la investigació. 

L’associació es dedica a fer tastos multitudinaris i activitats relacionades amb el món del vi per a recaptar fons per a la investigació de la metàstasi. Fins a dia d’avui s’han organitzat 15 tastos en diferents municipis de Catalunya. A banda, en els dos últims anys, s’han posat a la venda una sèrie limitada d’ampolles de vi solidaries: Cop de Cor (AT Roca) i Rosa d’Abril Vi per Vida (Torelló). 

Els fons recollits a les campanyes de “Vi per Vida” van destinats a l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona) que té un programa específic d’investigació en càncer i metàstasis. 

Durant l’últim tast es va donar a conèixer la iniciativa impulsada recentment per l’IRB Barcelona, coneguda com a #RepteMetàstasi, que compta amb el suport de “Vi per Vida”. La finalitat de la campanya és implicar la societat i aconseguir una mobilització en favor de la recerca de la metàstasi amb l’objectiu de recaptar 5 milions d’euros durant els propers quatre anys. “Vi per Vida” participa activament en aquest repte i va fer entrega d’una donació de 6.000 € el passat mes de febrer.