El passat divendres 10 d’agost, en el marc de la Festa Major d’Arbeca, es va presentar al celler Vinya els Vilars d’Arbeca l’exposició “Reculls del Temps” obra dels artistes arbequins Esther i Joan Artigas (filla i pare).

L’acte d’inauguració va comptar, entre altres, amb la presència, a més dels autors d’aquests quadres, amb Joan Simó, alcalde de la localitat, que una vegada més va agrair l’impuls i l’aposta d’Antoni Aldomà i Maria José Pérez, propietaris del celler Vinya els Vilars, pel foment i la potenciació dels artistes locals. Així mateix, va destacar la qualitat i el treball d’aquest dos artistes arbequins, que en aquesta ocasió presenten una exposició amb un gran nombre d’obres dedicades al món del vi.

Desprès de l’acte protocolari de presentació de l’exposició i la visita conjunta a la mateixa, tots els presents van gaudir d’una estona distesa tastant els vins de Vinya els Vilar (Vilars Roble, Quim, Nena) i brindant tant per l’èxit de l’exposició com de la Festa Major d’Arbeca.

Des dels seus inicis, Vinya els Vilars d’Arbeca realitza una significativa aposta per promocionar tots els actius turístics, gastronòmics, culturals i artístics del municipi i la comarca de les Garrigues.