Tasta les Garrigues, regala productes de qualitat i proximitat

S’apropen temps per gaudir, per compartir, per agrair… i quina millor manera de fer-ho que amb un bon lots de productes d’aquesta terra garriguenca que tant i tan bo té per oferir. Un any més, des de Garrigues Emprèn posem a la vostra disposició els nostres lots de Nadal amb una acurada selecció de productes de les nostres empreses associades.

Un any més, des de Garrigues Emprèn, empresa integrada per diferents productors agroalimentaris de les Garrigues i de la qual en forma part el celler Vinya els Vilars d’Arbeca us hem preparat una variada i atractiva oferta de lots de Nadal amb productes artesans i de proximitat produïts a la nostra comarca amb passió i estima per la terra, fruit de l’esforç i l’experiènci.

Al nostre catàleg trobareu una gran varietat de propostes adaptades a les vostres necessitats, amb els nostres productes i d’altres productors de la comarca. Si ho desitgeu també  teniu la possibilitat de fer el vostre lot personalitzat i a mida.

Garrigues Emprèn és una associació d’empreses i cooperatives agrupades amb un esperit emprenedor i un ferm compromís pel desenvolupament del nostre territori. Està formada per la Cooperativa de Juncosa i la Cooperativa de Vinaixa, a més, del Celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles, el Celler Vinya els Vilars d’Arbeca i la Destil·leria Gabarró i Feixa de Fulleda.

657 491 926 garrigues@gmail.com

Un any més felicita el Nadal amb els lots de Garrigues empren. Un any més, regala productes de qualitat i proximitat.

Leave a comment