Vinya els Vilars acollirà una jornada informativa i de treball sobre el projecte Med Pearls

En el marc del projecte Med Pearls (Perles del Mediterrani), les Garrigues ha estat una de les tres comarques catalanes escollides per desenvolupar un projecte pilot que la posicioni com a destinació de qualitat i excel·lència per a l’Slow Tourism a nivell internacional.

Per fer-ho possible, aquest divendres 6 de març a les 10.00 h el nostre celler Vinya els Vilars  acollirà la trobada de tots els interessats en participar al projecte on es començaran a teixir els fonaments d’aquest projecte. L’objectiu d’aquesta jornada formativa és explicar el funcionament pràctic del projecte, visualitzar junts les necessitats del territori i quin és el producte turístic a desenvolupar.  

Els interessats en participar poden formalitzar la seva inscripció Programa jornada

Leave a comment