L’actuació de Scaramouche Jazz Quartet a Vinya els Vilars tanca el 8è Garrigues Guitar Festival

El passat dissabte 24 d’agost el celler Vinya els Vilars d’Arbeca va acollir la fantàstica actuació de Scaramouche Jazz Quartet, que va posar un brillant colofó a la vuitena edició del Garrigues Guitar Festival, una iniciativa que un any més ha omplert durant més de dos mesos les Garrigues de música i cultura. 

Els més de 170 assistents a aquesta darrera actuació del Garrigues Guitar Festival van gaudir d’una fantàstica nit de música i vi, ja que també van tenir l’oportunitat de “maridar” l’actuació d’aquest gran quartet de jazz amb els vins del nostre celler. 

El nostre més sincer agraïment a totes les persones que van participar en aquesta nit de musica&vi i com no als impulsors del Garrigues Guitar Festival, per donar-nos a tots l’oportunitat de gaudir i créixer amb la programació d’aquestes excel·lents jornades musicals. 

Leave a comment