Aquest dissabte 2 de juny vine i gaudeix de la tercera edició Vi6 2018

Si us agrada el vi, aquest dissabte teniu una cita obligada a les Borges Blanques amb motiu de la celebració de la tercera edició de Vi6 2018, una fantàstica oportunitat de tastar els vins dels 6 cellers de la DO Costers del Segre situats a la subzona de les Garrigues.

Aquesta nova festa del vi i de la gastronomia de proximitat, començarà a les 11.30 i romadrà oberta a la Plaça de la Capella, just a tocar de La Bodega, organitzadors d’aquest esdeveniment enogastronòmic, fins a les 15.00 hores.

A més, per amenitzar el matí Corrandes, jocs per als més petis, música, sortejos i altres sorpreses.

Cellers participants

  • Cèrvoles Celler
  • Clos Pons
  • Mas Blanch i Jové
  • Matallonga
  • Tomàs Cusiné
  • Vinya els Vilars

Aquest dissabte la cosa va de vi, de vi de la DO Costers del Segre Subzona de les Garrigues.

Leave a comment