Pacífico Sur Trío omplirà de ritmes i fusió llatinoamericana Vinya els Vilars

El dissabte 24 d’agost, l’actuació del grup llatinoamericà Pacífico Sur omplirà de música i sensibilitat el nostre celler amb motiu de la seva actuació, que servirà per tancar la XIIIè edició del Garrigues Guitarfest
27 juny, 2024

Encara falten unes setmanes, però volem posar-vos la mel als llavis i anunciar-vos la celebració d’una nova gran nit de maridatge de música i vi al celler Vinya els Vilars. Serà el dissabte 24 d’agost amb la participació de Pacífico Sur Trio, un ensemble llatinoamericà que combina obres originals amb arranjaments tradicionals i populars i estàndards de jazz. Fan composicions d’instint exploratòries amb toc contemporani i variacions de gran riquesa rítmica i tímbrica, que aporten sofisticació i distinció al so acústic del grup.

Charangos, contrabaix i percussions al servei d’una nit musical de fusió llationamericana que segur regalarà les nostres oïdes i farà que el nostres cos, el nostre peus es belluguin al seu ritme.

Informació d’interès

Un tastet de la seva música

XIIIè Garrigues Guitartfest Memorial Emili Pujol

Un any més, el Garrigues Guitarfest Memorial Emili Pujol omplirà de música, amb especial protagonisme per a les guitarres i els instruments de corda, diferents poblacions de les Garrigues reivindicant-se com una oda musical a la pau i la cultura.

El Garrigues Guitar Festival Memorial Emili Pujol neix al 2012 com una proposta musical que el propi mestre Pujol va projectar a la dècada de 1970, impulsant la música a tots els racons de la seva terra natal.

Vinya els Vilars d’Arbeca, compromís amb la cultura i el territori