Un gran matí per al vi garriguenc

Dissabte passat vam gaudir d'una molt bona estona compartint i mostrant els vins de Vinya els Celler amb motiu de la celebració del Vi6, organitzat per “La Bodega” de les Borges Blanques
5 juny, 2024

Bon ambient, companyonia, animació al carrer i una gran selecció de vins de les Garrigues a disposició dels centenars de persones que es van donar un volt pels voltants de la plaça La Campana de les Borges Blanques per gaudir de la novena edició del Vi6 celebrada dissabte passat amb la participació del celler Vinya els Vilars, així com la resta de cellers adscrit a la DO Costers del Segre de la comarca (Cèrvoles, Clos Pons, Mas Blanch i Jové, Matallonga, Tomas Cusine i Purgatori.).

Sens dubte, una fantàstica trobada que ens va oferir una vegada més per mostrar públicament la gran qualitat, varietat i diversitat dels vins produïts al territori.

Una gran satisfacció formar part d’aquesta iniciativa organitzada per La Bodega.de les Borges Blanques, un establiment especialitzat en la venda de vins i licors, entre altres productes de qualitat i proximitat.

Moltes gràcies als organitzadors d’aquesta iniciativa per brindar-nos l’oportunitat de donar a conèixer els nostres vins i, és clar, a totes les persones van passar pel nostre estand per fer un tast dels nostres vins. 

Tastavins, propera cita (Juneda, 15 de juny)

Al celler Vinya els Vilars, com sempre, la porta està oberta a les vostres visites. Nosaltres encantats i sempre disposats a explicar-vos el nostre projecte enològic, realitzar algun tast dels nostres vins negres, rosat i blanc de la DO Costers del Segre i vendre alguns dels vins de la nostra botiga, endemés d’altres productes com el nostre oli Vilars, l’orujo blanc i d’herbes, el vermut, etc. 

Això no obstant, si ens voleu veure “en acció” a ple carrer la pròxima cita tindrà lloc a Juneda el 15 de juny amb motiu de la celebració d’una nova edició de la fira Tastavins. 

Vinya els Vilars d’Arbeca, vins fets a les Garrigues amb passió i estima.