Aquest dissabte 1 de juny ens veiem al Vi6

Un any més, “La Bodega” de les Borges Blanques ens reuneix a tot els cellers de les Garrigues per participar en aquesta “matinal” de degustació i gaudi dels vins garriguenc i tastes gastronòmics de l’espai Bon aPROFITament.
31 maig, 2024

I ja van 9 edicions d’aquesta fabulosa trobada pilotada per un dels establiments més emblemàtics de les Borges Blanques, La Bodega. Un any més, a la plaça de La Capella, a partir de les 12.00 del migdia i fins a les 15.00 hores els assistents a aquesta festa del vi podran tastar els vins dels diferents cellers de les Garrigues, sis quan va nàixer la iniciativa en 2016 (Cèrvoles, Clos Pons, Mas Blanch i Jové, Matallonga, Tomas Cusine, Vinya els Vilars) i set des de fa un parell d’anys amb la incorporació del celler Purgatori.

Vi6, dissabte 1 de juny a la plaça La Capella Borges Blanques

Com sempre un plaer, un orgull i, per què no dir-ho, una gran responsabilitat pel fet de mostrar els nostres vins a la gent del territori. Demà us volem puntuals a la cita i amb ganes de gaudir dels grans vins produïts a la nostra comarca.

Durant tot el matí també hi haurà música ambient i un taller infantil de la merceria creativa Xu’s.

 

Vinya els Vilars d’Arbeca, vins fets a les Garrigues amb passió i estima.