Amb  una producció que es situa al voltant de les 20.000 ampolles al nostre celler elaborem cinc tipus de vins: Vilars Roble, Vilars, Gerar, Leix i Tallat de Lluna.

DO Costers del Segre Vinya els Vilars Vilars Roble Shyra MerlotVilars Roble

Fitxa tècnica

  • Varietats de raïm: Merlot i Syrah.
  • Vinya pròpia.
  • 4 mesos en bóta de roure francès.

Nota de tast

Atractiu, amb sensació de frescura i equilibri. Marcat caràcter afruitat al nas, amb fins records de raïm madur, tinta i fusta de qualitat. Amb cos i vigor a la boca, carnós, moderadament tànic, rodó i viu.

Temperatura de consum entorn de 15ºC.

Com que no ha estat sotmès a cap mena d’estabilització en fred, hi poden aparèixer sediments naturals.

DO Costers del Segre Vinya els Vilars Vilars syrah melotVilars

Fitxa tècnica

  • Varietats de raïm: 50% merlot i 50% syrah.
  • Vinya propia.
  • 13 meses en bóta bordelesa de roure francès.

Nota de tast

Elaborat amb 50% merlot i 50% syrah Color cirera intens amb llàgrima untuosa i reflex morat. Aroma de fruita vermella i negra madura, acompanyada d’un fons terrós, especiat, torrat i complex.

A la boca és molt potent i rotund, saborós i amb tànics madurs. Retrogust llarg i molt rodó, que demana una altra copa.

Atès que no s’ha sotmès a cap tipus d’estabilització en fred, poden aparèixer sediments naturals. És aconsellable decantar-lo almenys mitja hora abans del seu consum.

Temperatura de consum al voltant de 15 º C


DO Costers del Segre Vinya els Vilars Gerar MerlotGerar

Fitxa tècnica

  • Varietats de raïm: 100% Merlot
  • Vinya pròpia.
  • 12 mesos en bóta de roure francès.
  • Malolàctica 100% en bótes.

Nota de tast

Vi concentrat, porpra brillant, amb tons violacis. Els aromes són intensos de fruites madures vermelles i negres, acompanyades per matissos balsàmics i especiats, acabant amb una nota especiada.

Profundament dolç i bellutat. Els sabors licorosos de la fruita estàn units a la mineralitat apacible, acabant amb una nota especiada. Final llarg, sucós i elegant, que s’aferra al paladar.

Com que no ha estat sotmès a cap mena d’estabilització en fred, hi poden aparèixer sediments naturals. Per beure-ho en la seva màxima esplendor, s’aconsella decantar-lo mitja hora abans del seu consum.

Temperatura de consum entorn de 15ºC.


DO Costers del Segre Vinya els Vilars Leix Merlot syrahLeix 2009

Fitxa tècnica

  • Varietats de raïm: 100% syrah.
  • Vinya pròpia.
  • 13 mesos en bóta bordelessa de roure francès.

Nota de tast

Color cirera amb tons blaus en capa fina. Aroma a fruita madura, especiat, torrats molt fins amb aromes balsàmics.

En boca, torrats fins, roure cremos, mineral, bona acidesa i fresc final llarg, amb notes de caramel de fruites vermelles, balsàmic llaminer. Marida a més de carns, amb peixos grassos, com la tonyina vermella i amb xocolata negra.

A causa que no s’ha sotmès a cap tipus d’estabilització en fred, poden aparèixer sediments naturals. És aconsellable decantar-lo almenys mitja hora abans del seu consum.

Temperatura de consum al voltant de 14ºC


DO Costers del Segre Vinya els Vilars Tallat de Lluna SyrahTallat de Lluna

Fitxa tècnica

  • Varietats de raïm: 100% syrah.
  • Vinya pròpia.
  • 24 mesos en bóta de roure francès, 100% noves.
  • Malolàctica 100% en bótes.

Nota de tast

Color picota negre amoratat. Complexa, intensa, fina i elegant olor, on s’aprecien aromes de compota de fruita, sota bosc, especiats i balsàmics.

Boca estructurada i envolvent, amb una gran carga fruital i tocs de tinta xina i balsàmics. Llarga retronassal.

Com que no ha estat sotmès a cap mena d’estabilització en fred, hi poden aparèixer sediments naturals. Per beure-ho en la seva màxima esplendor, s’aconsella decantar-lo mitja hora abans delseu consum.

Temperatura de consum entorn de 16ºC.

NENANena

Fitxa tècnica

  • Varietats de raïm: 100% sirà
  • Vinya pròpia.

Nota de tast

Elegant color vermell maduixa amb aspecte net i brillant.

Bona intensitat aromàtica, conjuntant les fruites vermelles (maduixes, cireres) amb les flors del camp. Paladar untuós i equilibrat per una bona evolució sensorial del vi, amb una acidesa perfecta que aporta frescor i vivesa.

Al final de boca, les sensacions de l’aroma es prolonguen, agradables i delicades.

És perfecte per a aperitius, arròs, pasta, peixos crus o poc elaborats.

Temperatura de servei recomanada 10-12ºC.

QUIMQuim

Fitxa tècnica

  • Varietats de raïm macabeu i moscatell
  • Verema 2014

Nota de tast

Coupatge elaborat amb les varietats de Macabeu i Moscatell.

Color groc pàl-lid amb reminiscències verdoses. Aromes a fruita blanca ( plàtan i prèssec de vinya) amb records de fruita tropical (pinya) i flors (gessamí).

En boca es presenta delicat, fresc, molt fruitós. Globalment encisador. Marida amb entrants suaus, marisc, peixos i carn blanca.

Temperatura de consum entorn als 6-8 ºC


DO Costers del Segre Vinya els Vilars Cava VilarsVilars, cava brut nature

Fitxa tècnica

  • Varietats de raïm: 60 % parellada i 40% Macabeo
  • Segona fermentació en ampolla a 14º en contacte amb les mares durant 18 mesos com a mínim

Nota de tast

S’ofereix al tast com un cava jove, fàcil de degustar però amb una forta personalitat. A la vista, ens expressa part de la seva relativa joventut, amb un color groc palla amb tons verdosos, el perlat és excel·lent, amb una persistent corona a la copa. Afruitat al nas amb records de fruites blanques (pinya i pera), amb una aroma fina i subtil

Boca estructurada i envolvent, amb una gran carga fruital i tocs de tinta xina i balsàmics. Llarga retronassal.

Temperatura de consum entorn de 5º-8º C.

Fitxes de tast vins Vinya els Vilars

Vins-de-Lleida-DO-Costers-del-Segre-Vinya-els-Vilars